Hoelang blijft u nog op plastic slapen?

Plastic is vandaag de dag het grootste milieu probleem op aarde. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor een bewustere levensstijl waarbij vaak wordt gekozen voor biologische en duurzame producten. Toch zijn veel mensen zich er niet van bewust op welke synthetische materialen zij elke nacht (een derde van hun leven) liggen en welk effect dit op het lichaam en gezondheid heeft.

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt?

Bij Lavital zijn wij ervan overtuigd dat slapen op natuurlijke, duurzame materialen zoals wol, paardenhaar, katoen, zeegras en vlas zorgt voor een optimale en gezonde nachtrust. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte matrassen en boxsprings die de perfecte slaapomstandigheden creëren voor uw lichaam, 100% vrij van onnatuurlijke materialen en chemische stoffen.

Prachtige, ambachtelijke producten die ook nog eens beter zijn voor mens en milieu.

Onze Producten

BoxspringsOnze biologische boxsprings

HoofdkussensOnze biologische hoofdkussens

MatrassenOnze biologische matrassen

Topdekmatrassen Onze biologische topdekmatrassen

LedikantenOnze ledikanten

Kinderen en Baby's Matras kinderbed en wieg

Dekbedden Onze biologische dekbedden

Dekbedovertrek Onze dekbedovertrekken

De 7 beste redenen om te slapen op een natuurlijk matras

Ontdek waarom

Lees het hier

4 beloften van Lavital

Matrassen waarin alleen natuurlijke materialen worden gebruikt zoals: wol, katoen, vlas, kokos, zeegras en paardenhaar. Bij ons geen chemische of schadelijke stoffen.

Elk matras wordt op maat gemaakt in ons eigen atelier in Zwaag, zodat uw lichaam de juiste ondersteuning geniet en u van een optimale nachtrust. Elke nacht weer.

Wij geven levenslange garantie – normale slijtage uitgezonderd – en kunnen uw verenpakket vervangen, indien nodig. Zo heeft een Lavital matras altijd een tweede leven.

Met onze passie voor duurzaam ondernemen leveren wij een bijdrage aan de circulaire economie. Niet alleen goed voor u, maar ook voor de natuur

Uw matras op maat van natuurlijke materialen?

Kom langs in één van onze winkels

Maak een afspraak

Reviews

Lees wat klanten over ons zeggen

Ik moet erkennen dat de vreselijke krampen die ik soms had in mijn been aanzienlijk zijn afgenomen, dan wel bij het begin van een krampaanval, volledig beheersbaar zijn. Sinds ik op uw matras slaap heb ik geen hevige kramp meer mogen ervaren.

Als er wat te klagen valt zult u het zeker horen, maar ook dit mag gemeld worden.

Sinds 5 dagen liggen we nu op deze matrassen. We slapen heerlijk. En het allermooiste is, ik liep dagelijks met flinke rugklachten rond. Huisarts, fysiotherapeut, pijnstillers. Sinds ik op een Lavital matras slaap ervaar ik geen rugproblemen meer en ook geen schouderpijn tijdens het slapen.
Ja, ze zijn best aan de prijs maar het is me 100x waard. We hebben ook andere matrassen voor Lavital uitgeprobeerd, maar dat zag er op de filmpjes mooier uit dan dat het was. De rugpijn werd er erger door en ook de pijn in mijn schouder bleef aanwezig.

Lavital matrassen zijn echt een aanrader!

-F. de Groot

Lieve, lieve mensen,

wat hebben wij HEERLIJK (!) geslapen op het merino onderdeken. Wat een behaaglijke warmte. Hier nemen wij natuurlijk nooit afscheid meer van. Ook zijn de pijn in nek, rug en schouder de afgelopen nacht lang niet zo heftig meer aanwezig.

Conclusie: dit was van jullie een gouden vondst!!

-Fam. Vledder

Ik werd zeer hartelijk in de winkel ontvangen na meerdere malen de advertentie in de Alkmaarsche Courant gezien te hebben. Ik probeerde verschillende matrassen uit terwijl mij precies werd uitgelegd wat de eigenschappen van iedere matras zijn, zo kwam ik heel snel tot een goede keus.

Na een paar week werden de spullen keurig thuisbezorgd en ik geniet alweer een tijdje van het ‘nieuwe slapen’. Mijn nekklachten zijn een stuk verminderd en ik heb goede hoop dat ze helemaal verdwijnen. Het transpireren is ook geen issue meer. Het absorptievermogen van de toegepaste materialen is inderdaad enorm!

Kortom: een perfecte aankoop waar ik nog lang van hoop te genieten.

– P. Meijne, Meijne Belastingadviseurs

Home
4.4 221 waarderingen
BACK
Paste your AdWords Remarketing code here
PRODUCTMENU