De Corantijn 28a 1689 AP Zwaag 0229-241307
Elk matras wordt voor u op maat gemaakt
Om het lichaam goede ondersteuning te bieden is het belangrijk rekening te houden met een viertal factoren: lengte, gewicht, proporties en slaaphouding. Deze gegevens verwerken wij handmatig in uw verenpakket. Elk matras wordt op maat gemaakt.
Onze ambachtelijke werkplaats
Aandacht, passie en liefde. Met deze drie kernwoorden wordt elk persoonlijk detail van uw matras op maat gemaakt in ons eigen atelier in Zwaag. Wij maken matrassen, boxsprings en frames volgens een unieke ambachtelijke werkmethode.
100% Natuurlijke materialen
Lavital maakt matrassen en boxsprings van eerlijke materialen. Uw matras wordt opgevuld en afgewerkt met biologische en natuurlijke materialen zoals: Wol, katoen, vlas, paardenhaar of kamelenwol. Zo bieden wij de hoogste vorm van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.
Levenslange garantie
Wij geven levenslange garantie op alles wat stuk gaat, uitgezonderd op normale slijtage. Een Lavital verenpakket gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Wij kunnen met het grootste gemak, indien nodig, uw verenpakket vervangen. Zo heeft een Lavital matras altijd een tweede leven.

matras-op-maat-handgemaakt

Steeds meer mensen eten biologisch, maar slapen synthetisch (plastic)

De consument heeft steeds meer aandacht voor biologische voeding en kleding. Helaas vragen maar weinig mensen zich af welke invloed uren lang liggen op een plastic- of (natuur)latex matras heeft.

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt?
Dit is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Eerlijke producten zijn 100% vrij van koud-, traagschuim, polyether en natuurlatex. Met een Lavital matras bent u verzekerd van een gezonde nachtrust.

Uw matras op maat van natuurlijke materialen?

Kom langs in één van onze winkels

Maak een afspraak

Actueel

brandvertragende middelen in uw matras

Brandvertragende middelen in een matras heeft nadelige invloed op uw gezondheid

Het is niet bepaald een gezellig thema, maar het is wel heel belangrijk. In de meeste matrassen zitten namelijk brandvertragende middelen – giftige stoffen – die een slechte invloed kunnen hebben op uw gezondheid. Dat is dus nog een reden om te kiezen voor een matras met natuurlijke materialen, want deze materialen hebben van nature een brandvertragende werking. Een logische keuze dus! Brandvertragende middelen wettelijk verplicht Zo nu en dan zijn er oplettende mensen in […]

Luxe bedden en matrassen

Luxe bedden: Haute couture om op te slapen

Mooi beddengoed, goede kussens, een mooi nachthemd, het is dat heerlijke gevoel van luxe en kwaliteit dat we zoeken. Wist u dat u deze luxe ook kunt kiezen om op te slapen? Bij Lavital kiezen we alleen voor natuurlijke materialen van de allerbeste kwaliteit. Zo gebruiken we paardenhaar en zuivere wol van schapen en zelfs kamelen als grondstof voor onze luxe bedden. Maar van welke natuurlijke materialen zijn onze luxe bedden gemaakt? Veerkracht van paardenhaar […]

biologisch-matras

Natuurlijk slapen is niet voor iedereen

Het is steeds normaler om biologische voeding te kopen en kleding die op duurzame wijze is geproduceerd. Maar nadenken over waar je op slaapt, gebeurt nog maar weinig. Lavital probeert hierin een voortrekkersrol te spelen door mensen bewust te laten worden van wat belangrijk is als het aankomt op jouw bed zodat je hierin een betere keuze kunt maken. Het bed is namelijk een van de meest intensiefst gebruikte objecten in huis. Natuurlijk slapen is [...]
BACK