De Corantijn 28a, 1689 AP Zwaag 0229-241307 | Dorpsstraat 8, 7957 AV De Wijk 0522-851928 | Grotestraat 278, 5151 BS Drunen 0416-745490

Steeds meer mensen eten biologisch, maar slapen synthetisch (plastic)

De consument heeft steeds meer aandacht voor biologische voeding en kleding. Helaas vragen maar weinig mensen zich af welke invloed uren lang liggen op een plastic- of synthetische latex matras heeft.

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt?
Dit is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Eerlijke producten zijn 100% vrij van koud-, traagschuim, polyether en synthetische latex. Met een Lavital matras bent u verzekerd van een gezonde nachtrust.

matras-op-maat-handgemaakt

Onze Producten

BoxspringsOnze biologische boxsprings

HoofdkussensOnze biologische hoofdkussens

MatrassenOnze biologische matrassen

Topdekmatrassen Onze biologische topdekmatrassen

LedikantenOnze ledikanten

Kinderen en Baby's Matras kinderbed en wieg

Dekbedden Onze biologische dekbedden

Dekbedovertrek Onze dekbedovertrekken

4 beloften van Lavital

ELK MATRAS WORDT VOOR U OP MAAT GEMAAKT
Om het lichaam goede ondersteuning te bieden is het belangrijk rekening te houden met een viertal factoren: lengte, gewicht, proporties en slaaphouding. Deze gegevens verwerken wij handmatig in uw verenpakket. Elk matras wordt op maat gemaakt.
ONZE AMBACHTELIJKE WERKPLAATS
Aandacht, passie en liefde. Met deze drie kernwoorden wordt elk persoonlijk detail van uw matras op maat gemaakt in ons eigen atelier in Zwaag. Wij maken matrassen, boxsprings en frames volgens een unieke ambachtelijke werkmethode.
100% NATUURLIJKE MATERIALEN
Lavital maakt matrassen en boxsprings van eerlijke materialen. Uw matras wordt opgevuld en afgewerkt met biologische gecertificeerde natuurlijke materialen zoals: Wol, katoen, vlas, hennepvezel, kokus, zeegras, paardenhaar of kamelenwol. Zo bieden wij de hoogste vorm van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.
LEVENSLANGE
GARANTIE
Wij geven levenslange garantie op alles wat stuk gaat, uitgezonderd op normale slijtage. Een Lavital verenpakket gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Wij kunnen met het grootste gemak, indien nodig, uw verenpakket vervangen. Zo heeft een Lavital matras altijd een tweede leven.

Uw matras op maat van natuurlijke materialen?

Kom langs in één van onze winkels

Maak een afspraak

Actueel

Verminder nek- en rugpijn met een goed matras

Sta je op met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is geen fijn begin van de dag. Zeker niet als de klachten de hele dag aanhouden of erger nog; structureel worden. De kans is groot dat je niet van je klachten af kunt komen vanwege een onnatuurlijke slaaphouding, veroorzaakt door je matras. Bij Lavital zorgen wij daarom voor een persoonlijk en geheel op maat gemaakt matras, waardoor jouw lichaam in een natuurlijke positie […]

nachtzweten oplossen

Nachtzweten? Lavital heeft het antwoord

Heb je last van nachtzweten (nachtelijk transpireren) en wil je daar graag vanaf? Bij Lavital snappen wij dat maar al te goed. Sterker nog; de kans is groot dat we je ervan af kunnen helpen. De oplossing ligt namelijk dichterbij dan je denkt. Nachtzweten Nachtzweten is een veel voorkomend en erg vervelend probleem. Ieder mens transpireert in een beperkte mate tijdens de nacht. Zweten is namelijk een natuurlijk koelsysteem en doen we om het lichaam af te […]

brandvertragende middelen in uw matras

Brandvertragers in matras benadelen de gezondheid

Slaap jij op giftige stoffen? De meeste matrassen zijn verwerkt met brandvertragende middelen – giftige stoffen – die een slechte invloed kunnen hebben op je gezondheid. Hoe kun je nu voorkomen dat je tijdens je slaap in aanraking komt met giftige stoffen? Door te kiezen voor een matras met natuurlijke materialen, kies je voor materialen die een natuurlijke brandvertragende werking hebben. Wat zijn brandvertragende stoffen? Wat is eigenlijk een brandvertragende stof? Een brandvertragende stof of […]

Home
4.4 (88.97%) 87 waarderingen
BACK
PRODUCTMENU