De Corantijn 28a 1689 AP Zwaag (hoofdkantoor) 0229-241307 Dorpsstraat 8 7957 AV De Wijk 0522-851928

matras-op-maat-handgemaakt

Steeds meer mensen eten biologisch, maar slapen synthetisch (plastic)

De consument heeft steeds meer aandacht voor biologische voeding en kleding. Helaas vragen maar weinig mensen zich af welke invloed uren lang liggen op een plastic- of (natuur)latex matras heeft.

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt?
Dit is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Eerlijke producten zijn 100% vrij van koud-, traagschuim, polyether en natuurlatex. Met een Lavital matras bent u verzekerd van een gezonde nachtrust.

Onze Producten

BoxspringsOnze biologische boxsprings

HoofdkussensOnze biologische hoofdkussens

MatrassenOnze biologische matrassen

Topdekmatrassen Onze biologische topdekmatrassen

LedikantenOnze ledikanten

Kinderen en Baby's Matras kinderbed en wieg

Dekbedden Onze biologische dekbedden

Dekbedovertrek Onze dekbedovertrekken

4 beloften van Lavital

ELK MATRAS WORDT VOOR U OP MAAT GEMAAKT
Om het lichaam goede ondersteuning te bieden is het belangrijk rekening te houden met een viertal factoren: lengte, gewicht, proporties en slaaphouding. Deze gegevens verwerken wij handmatig in uw verenpakket. Elk matras wordt op maat gemaakt.
ONZE AMBACHTELIJKE WERKPLAATS
Aandacht, passie en liefde. Met deze drie kernwoorden wordt elk persoonlijk detail van uw matras op maat gemaakt in ons eigen atelier in Zwaag. Wij maken matrassen, boxsprings en frames volgens een unieke ambachtelijke werkmethode.
100% NATUURLIJKE
MATERIALEN
Lavital maakt matrassen en boxsprings van eerlijke materialen. Uw matras wordt opgevuld en afgewerkt met biologische en natuurlijke materialen zoals: Wol, katoen, vlas, paardenhaar of kamelenwol. Zo bieden wij de hoogste vorm van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.
LEVENSLANGE
GARANTIE
Wij geven levenslange garantie op alles wat stuk gaat, uitgezonderd op normale slijtage. Een Lavital verenpakket gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Wij kunnen met het grootste gemak, indien nodig, uw verenpakket vervangen. Zo heeft een Lavital matras altijd een tweede leven.

Uw matras op maat van natuurlijke materialen?

Kom langs in één van onze winkels

Maak een afspraak

Actueel

slider-nieuw1

Uw nek- en rugklachten verminderen met een goed matras

Met een Lavital matras verdwijnen uw nek- en rugklachten terwijl u slaapt Staat u op met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is geen fijn begin van de dag. Zeker niet als de klachten de hele dag aanhouden of erger nog; structureel worden. De kans is groot dat u niet van uw klachten af komt doordat u slaapt in een onnatuurlijke houding, veroorzaakt door uw matras. Bij Lavital zorgen wij daarom voor een […]

nachtzweten oplossen

Last van nachtzweten? Lavital heeft het antwoord

Heeft u last van nachtelijk transpireren (nachtzweten) en wilt u daar graag vanaf? Dat snappen wij bij Lavital maar al te goed. Sterker nog; de kans is groot dat we u ervan af kunnen helpen. Hoe? Dat vertellen wij u graag. De oorzaak van nachtzweten Misschien heeft u elders al eens gezocht naar de oorzaak van uw nachtzweten en heeft u diverse oorzaken afgestreept. Wat ons opvalt is dat er vaak naar lichamelijke of omgevingsgerelateerde […]

brandvertragende middelen in uw matras

Brandvertragende middelen in een matras heeft nadelige invloed op uw gezondheid

Het is niet bepaald een gezellig thema, maar het is wel heel belangrijk. In de meeste matrassen zitten namelijk brandvertragende middelen – giftige stoffen – die een slechte invloed kunnen hebben op uw gezondheid. Dat is dus nog een reden om te kiezen voor een matras met natuurlijke materialen, want deze materialen hebben van nature een brandvertragende werking. Een logische keuze dus! Brandvertragende middelen wettelijk verplicht Zo nu en dan zijn er oplettende mensen in […]

BACK
PRODUCTMENU