Private shopping

Op een zo veilig mogelijke manier een bezoekje brengen aan onze showroom

Tijdens een Private Shopping sessie, worden de deuren van onze showrooms alleen en speciaal voor u geopend. Onze slaapadviseurs helpen u graag om op een veilige manier uw ideale natuurlijke matras te vinden. Uiteraard kunt u verwachten dat onze slaapadviseur fit is en dat wij in de showroom meerdere hygiënische maatregelen hebben getroffen.

Hoelang blijft u nog op plastic slapen?

Voeding, beweging en slapen zijn de drie bouwstenen voor een gezond en vitaal leven. Toch slaapt de meerderheid nog op een matras van synthetische materialen zoals koudschuim, traagschuim, polyether en synthetische latex. U kunt zich voorstellen dat dit niet alleen slecht is voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Uw lichaam is namelijk een product van de natuur.

Frans Segers, eigenaar Lavital, zag de noodzaak om hier verandering in te brengen. Dit is de reden dat wij gespecialiseerd zijn in matrassen en boxsprings van alleen natuurlijke materialen – zonder chemische processen of schadelijke stoffen, gewoon 100% puur natuur en in onze werkplaats op maat gemaakt, want geen mens en lichaam is hetzelfde.

Natuurlijk slapen is gezond slapen.

Onze natuurlijke matrassen

Welke kiest u?

Puur NatuurMatrassen met de pure luxe van natuurlijk slapen

OerDe natuur op zijn best in een matras

Vier beloften van Lavital

Matrassen van 100% natuurlijke materialen, waarin wol, katoen, vlas, kokos, zeegras en paardenhaar worden gebruikt. Bij ons geen chemische of schadelijke stoffen.

Elke matras wordt op maat gemaakt in ons eigen atelier in Zwaag, zodat uw lichaam de juiste ondersteuning geniet en u geniet van een optimale nachtrust. Elke nacht weer.

Wij geven levenslange garantie – normale slijtage uitgezonderd – en kunnen uw verenpakket vervangen, indien nodig. Zo heeft een Lavitalmatras altijd een tweede leven.

Met onze passie voor duurzaam ondernemen leveren wij een bijdrage aan de circulaire economie. Niet alleen goed voor u, maar vooral ook voor onze mooie natuur.

Uw matras op maat van natuurlijke materialen?

Kom langs in één van onze winkels

Maak een afspraak

Reviews

Lees wat klanten over ons zeggen

Ik moet erkennen dat de vreselijke krampen die ik soms had in mijn been aanzienlijk zijn afgenomen, dan wel bij het begin van een krampaanval, volledig beheersbaar zijn. Sinds ik op uw matras slaap heb ik geen hevige kramp meer mogen ervaren.

Als er wat te klagen valt zult u het zeker horen, maar ook dit mag gemeld worden.

Sinds 5 dagen liggen we nu op deze matrassen. We slapen heerlijk. En het allermooiste is, ik liep dagelijks met flinke rugklachten rond. Huisarts, fysiotherapeut, pijnstillers. Sinds ik op een Lavital matras slaap ervaar ik geen rugproblemen meer en ook geen schouderpijn tijdens het slapen.
Ja, ze zijn best aan de prijs maar het is me 100x waard. We hebben ook andere matrassen voor Lavital uitgeprobeerd, maar dat zag er op de filmpjes mooier uit dan dat het was. De rugpijn werd er erger door en ook de pijn in mijn schouder bleef aanwezig.

Lavital matrassen zijn echt een aanrader!

-F. de Groot

Lieve, lieve mensen,

wat hebben wij HEERLIJK (!) geslapen op het merino onderdeken. Wat een behaaglijke warmte. Hier nemen wij natuurlijk nooit afscheid meer van. Ook zijn de pijn in nek, rug en schouder de afgelopen nacht lang niet zo heftig meer aanwezig.

Conclusie: dit was van jullie een gouden vondst!!

-Fam. Vledder

Ik werd zeer hartelijk in de winkel ontvangen na meerdere malen de advertentie in de Alkmaarsche Courant gezien te hebben. Ik probeerde verschillende matrassen uit terwijl mij precies werd uitgelegd wat de eigenschappen van iedere matras zijn, zo kwam ik heel snel tot een goede keus.

Na een paar week werden de spullen keurig thuisbezorgd en ik geniet alweer een tijdje van het ‘nieuwe slapen’. Mijn nekklachten zijn een stuk verminderd en ik heb goede hoop dat ze helemaal verdwijnen. Het transpireren is ook geen issue meer. Het absorptievermogen van de toegepaste materialen is inderdaad enorm!

Kortom: een perfecte aankoop waar ik nog lang van hoop te genieten.

– P. Meijne, Meijne Belastingadviseurs

Door mijn reuma (en de aankomende kerstperiode) kon ik niet al te lang wachten op mijn bed. Ik werd ervan verzekerd dat mijn bed nog voor de kerstperiode werd geleverd en wat was ik blij dat dit ook gebeurde. Ik sliep nog niet helemaal comfortabel en er werd keer op keer zorgvuldig gekeken naar de juiste oplossing.

Ik begon mijzelf al een vreselijke ouwe zeur te vinden, maar vriendelijk werd mijn bed na de kerstvakantie opgehaald en s’middags weer helemaal vernieuwd, lekker zacht en verend terug gebracht.  Wat heb ik de afgelopen nachten heerlijk geslapen!!!!

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie service, vriendelijkheid en medeleven.

– F. Wijdenes

Lavital levert niet alleen een prachtig bed van mooie materialen, maar ook een fantastische service. Geen moeite is ze teveel om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes voor elkaar is: lekker en goed slapen is een individuele beleving. Altijd was er een luisterend oor en alle medewerking om tot het beste resultaat te komen.

Een prachtige winkel met een mooi product en een fantastische service! Echt een aanrader!

– Fam. Barelds

Slechts een paar jaar sliepen wij beiden op een verschillend matras, dat eigenlijk niet aan onze verwachtingen voldeed. Het “op maat en wens” gemaakt van Lavital sprak ons aan.

Na een goed ontvangst met veel aandacht en een duidelijke uitleg werden de matrassen bij ons thuis geleverd. Om te zien al een prachtig gezicht, maar om te voelen… FANTASTISCH!

Wat een totaal andere ervaring om te liggen op 100% natuur!  De juiste hardheid, heerlijk ventilerend en tegelijkertijd warm en comfortabel.

– Mr. Holthuijsen en Mevr. Schut

BACK
Paste your AdWords Remarketing code here