De Corantijn 28a 1689 AP Zwaag 0229-241307
Elk matras wordt voor u op maat gemaakt
Om het lichaam goede ondersteuning te bieden is het belangrijk rekening te houden met een viertal factoren: lengte, gewicht, proporties en slaaphouding. Deze gegevens verwerken wij handmatig in uw verenpakket. Elk matras wordt op maat gemaakt.
Onze ambachtelijke werkplaats
Aandacht, passie en liefde. Met deze drie kernwoorden wordt elk persoonlijk detail van uw matras op maat gemaakt in ons eigen atelier in Zwaag. Wij maken matrassen, boxsprings en frames volgens een unieke ambachtelijke werkmethode.
100% Natuurlijke materialen
Lavital maakt matrassen en boxsprings van eerlijke materialen. Uw matras wordt opgevuld en afgewerkt met biologische en natuurlijke materialen zoals: Wol, katoen, vlas, paardenhaar of kamelenwol. Zo bieden wij de hoogste vorm van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.
Levenslange garantie
Wij geven levenslange garantie op alles wat stuk gaat, uitgezonderd op normale slijtage. Een Lavital verenpakket gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Wij kunnen met het grootste gemak, indien nodig, uw verenpakket vervangen. Zo heeft een Lavital matras altijd een tweede leven.

matras-op-maat-handgemaakt

Steeds meer mensen eten biologisch, maar slapen synthetisch (plastic)

De consument heeft steeds meer aandacht voor biologische voeding en kleding. Helaas vragen maar weinig mensen zich af welke invloed uren lang liggen op een plastic- of (natuur)latex matras heeft.

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt?
Dit is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Eerlijke producten zijn 100% vrij van koud-, traagschuim, polyether en natuurlatex. Met een Lavital matras bent u verzekerd van een gezonde nachtrust.

Uw matras op maat van natuurlijke materialen?

Kom langs in één van onze winkels

Maak een afspraak

Actueel

Gezonde slaapkamer tips

Gezonde slaapkamer voorkomt gezondheidsklachten

Je staat er vaak niet zo bij stil, maar het milieu in de slaapkamer draagt bij aan onze gezondheid, in goede of in slechte zin. In veel woningen is de slaapkamer gek genoeg de meest ‘verontreinigde’ ruimte in huis, terwijl de oplossingen zo voor de hand liggen. Helemaal nu onze woningen zo goed geïsoleerd zijn, is het belangrijk om te zorgen voor een gezond milieu. Daarom geven we je graag een aantal tips voor een […]

5 Tips om te slapen

5 (Natuurlijke) tips om te slapen

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar een goede nachtrust is heel belangrijk. Je lichaam en geest hebben tijd nodig om te herstellen en dat gebeurt voornamelijk wanneer je slaapt. De weefsels in je lichaam worden dan namelijk vernieuwd en de zenuwcellen aangevuld. Een tekort aan slaap kan dus leiden tot afnemende immuniteit en een verminderde gezondheid. Maar wat als het je niet lukt om in slaap te vallen? Daarom hebben we een 5 tips […]

verschillen-slapen-man-vrouw

Slapen vrouwen anders dan mannen?

Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, zo heet de titel van het beroemde boek van John Gray over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Nu worden die verschillen op veel fronten de laatste jaren steeds kleiner, maar op het gebied van ons lichaam en hoe we slapen verandert er niet zoveel en zijn er wel degelijk belangrijke verschillen. Zelfs de dromen zijn anders Een paar verschillen tussen het slaapgedrag van mannen en vrouwen: […]

BACK