Retourbeleid.

Dit retourbeleid is van toepassing op alle artikelen met uitzondering van onze op maat gemaakte producten (matrassen, topdekmatrassen, boxsprings en ledikanten). Voor deze artikelen gelden andere voorwaarden die te vinden zijn in onze algemene voorwaarden.

 • Mag ik mijn bestelde artikel(en) retourneren?
  Ja, u mag uw reeds aangeschafte artikelen retourneren. Wij hanteren een retourtermijn van veertien dagen waarin u uw artikel(en) kunt retourneren, mits aan de volgende voorwaarden wordt gedaan:- Het artikel (en bijbehorende verpakking) mag niet door u gebruikt of beschadigd zijn.
  – Het artikel vertoont geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen.
  – Het artikel is dermate uitgepakt en gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden.
 • Ik heb mijn bestelling in een beschadigde staat ontvangen, wat nu?
  Wanneer u uw bestelde artikel ontvangt en direct opmerkt dat deze beschadigd is, dan adviseren wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dit kan zowel telefonisch (0229-24 13 07) als per email (info@lavital.nl) of via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.
 • Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe doe ik dat?
  Volg de volgende stappen voor het retourproces:- Vul het retourformulier in, deze heeft u samen met uw bestelling in het pakket ontvangen.
  – Doe het retourformulier samen met het te retourneren artikel(en) in de oorspronkelijke verpakking en doos.
  – Stuur het pakket terug via een vervoerder naar keuze. Wij raden het aan om een traceernummer te gebruiken. Verstuur het pakket naar het onderstaande adres:

  Lavital

  Corantijn 28A
  1689 AP Zwaag
  – Zodra wij uw retour hebben ontvangen, kunnen wij uw geretourneerde artikel controleren en verwerken. U krijgt vervolgens van ons bericht.
  – Uw aankoopbedrag storten wij binnen zeven dagen weer terug, mits het artikel ongebruikt en onbeschadigd aan ons is geretourneerd.
 • Hoe lang duurt het voordat mijn retour wordt verwerkt?
  Wij kunnen uw retour pas verwerken zodra wij uw retour hebben ontvangen. U wordt hiervan direct door ons op de hoogte gebracht.
  Binnen zeven dagen storten wij uw aankoopbedrag weer terug.