Bedden op maat voor u gemaakt

Want ook u slaapt op uw eigen manier.

Een persoonlijk ledikant of boxspring

Geen mens is gelijk. Daarom zijn ook de bedden van Lavital niet gelijk. Uw lengte, gewicht, proporties en slaaphouding worden door ons nauwkeurig ingemeten en besproken.

De unieke persoonlijke gegevens worden volledig handmatig verwerkt in uw bed. Elk Lavital bed wordt apart vervaardigd door vakkundige beddenmakers in onze eigen ambachtelijke werkplaats in Zwaag.

Wij maken uw bed volledig op maat.

Bij Lavital zijn wij ervan overtuigd dat een goede nachtrust begint bij een passend matras, volledig afgestemd naar en op maat gemaakt voor uw lichaam.

Allereerst gaan we u van top tot teen ‘opmeten’, want geen mens en lichaam is gelijk. Vervolgens bespreken we samen uw voorkeuren zodat uw bed niet alleen op maat is, maar ook een passend geheel wordt in uw interieur. In Zwaag is het zelfs mogelijk om de makers te ontmoeten in onze ambachtelijke werkplaats! Dit zijn de vakmensen die uw eigen natuurbed helemaal op maat en naar wens maken.

Bent u echter toe aan helemaal iets nieuws? Dan kunnen wij ook een compleet nieuw bed voor u maken in onze ambachtelijke werkplaats door het matras te combineren met een boxspring of ledikant van massief eikenhout. Helemaal naar wens en uiteraard ook helemaal natuurlijk.

Kiest u voor een ledikant of boxspring op maat?

Een boxspring op maat

Een boxspring is tegenwoordig de meest populaire keuze wanneer een nieuw bed wordt gekocht. Een boxspring biedt u een mooie vlakke ondersteuning en is bovendien voorzien van pocketveringen voor het beste comfort.

Alle boxsprings van Lavital worden door onze eigen vakmensen gemaakt waardoor de hardheid van een boxspring naar wens en behoefte af te stemmen is. De boxsprings kunnen samen met een hoofd-/voetbord of zelfs nachtkastjes helemaal naar wens ontworpen worden.

v.a. € 1.440,-

(excl. matras, bij formaat 80/90×200 cm)

Bekijk alle boxsprings

Een ledikant op maat

Een ledikant is een bed zoals het ooit bedacht is. In feite ligt uw matras in een frame of omlijsting. Bovendien kiest u bij een ledikant zelf welke lattenbodem u daarbij wilt hebben.

Het frame of de omlijsting zijn meestal van hout. Daarnaast kunnen we bij uw ledikant een hoofdbord op maat maken en zijn ook hier aansluitende nachtkastjes mogelijk.

v.a. € 1.325,-

(excl. matras, bij formaat 80/90×200 cm)

Bekijk alle ledikanten
Wij beloven duurzaamheid en kwaliteit

De beste kwaliteit én slapend uw ecologische voetafdruk verminderen?

Volledig natuurlijk

Voor onze matrassen gebruiken wij alleen natuurlijke materialen.

Duurzame producten

Producten van materialen die lang mee gaan en biologisch afbreekbaar zijn.

Lavital Natuurlijke Slapen Circulair Icoon

Circulair ondernemen

Lavital is tegen de wegwerpcultuur en denkt altijd aan circulaire oplossingen.

Van Hollandse bodem

Wij produceren vanuit onze eigen werkplaats nabij Hoorn in Noord-Holland.

Ambachtelijke maatwerk

Je bed wordt helemaal op maat gemaakt in onze ambachtelijke werkplaats.

tweede leven

Tweede leven

Uw bed gaat langer mee door het een tweede leven te geven.

Download onze brochure

Wilt u op uw gemak nog eens rustig onze filosofie en werkwijze ontdekken? Download dan onze online brochure.