ervaren matras, lavital, blog

Zelf ervaren hoe een Lavitalmatras slaapt?

Altijd al willen ervaren hoe een natuurlijk en biologisch matras slaapt? Natuurlijk bent u van harte welkom in één van onze vestigingen waar u op onze matrassen en boxsprings kunt komen proefliggen. Maar u kunt ook een volledige nacht natuurlijk slapen ervaren op onze matrassen en boxsprings in een aantal prachtige locaties binnen en buiten Nederland.

U slaapt op een puur Hollands bed! Als liefhebber van eco-luxury bent u bij onderstaande locaties op het juiste adres. De bedden zijn gemaakt van natuurlijke en (h)eerlijke materialen. Het gebruik van biologische katoen en wol, vlas en paardenhaar maakt dat slapen op een Lavitalbed net alsof u op de handen van de natuur wordt gedragen.

Dat is pas echt uitgerust opstaan.

Waar kan ik proefslapen op een Lavitalbed?

Hieronder een overzicht van de locaties waar u kunt proefslapen in een van de hotelbedden van Lavital:

Overnachten in landgoed Mariënwaerdt

Heerlijk in landelijke sfeer overnachten op een Lavitalbed op Landgoed Mariënwaerdt kan in de voormalige jachtopzienerswoning ‘Buitenleven’. Dit landelijke vakantiehuis biedt plaats aan zes tot acht personen. Met zijn witgepleisterde buitenmuren, rieten kap, eikenhouten vloeren, robuuste keuken en een hippe, kleurrijke inrichting heeft het alle ingrediënten in huis om uw verblijf op het landgoed tot een echte ‘Buitenleven’-ervaring te maken!

Overnachten in De Rheezer Kamer

De Rheezer Kamer is gevestigd in de potstal van een monumentale boerderij en gelegen aan een authentieke brink met uitzicht op de Vecht. Juist in deze landelijke omgeving is de ruimtelijke inrichting en het eigentijdse design van de Rheezer Kamer een verrassende ervaring. De kleinschaligheid van het gastenverblijf is meteen ook één van de grootste voordelen; gasten zijn zich verzekerd van rust, ruimte en privacy.

Het Koetshuis

Een vierpersoons ecologisch vakantiehuis op het terrein van Biologisch Dynamische boerderij De Hoop in Hiaure, Friesland. Vlakbij de waddenzee, het idyllische stadje Dokkum of geniet van de rust en stilte. Hier kunt u proefslapen op de Pure matrassen van Lavital.

Meer informatie over proefslapen voor het hele gezin.

Dorint Hotel Schiphol Airport

Dit Dorint Hotel heeft in 2010 ‘s werelds eerste Green en Fairtrade etage geopend. Met een overnachting in één van de Green en Fairtrade kamers compenseert u de ecologische voetstap die u zet als u in dit hotel verblijft.

In samenwerking met Lavital heeft het Dorint Hotel zijn eigen Fairtrade Dorint-Lavitalbed ontworpen en ontwikkeld. Beleef subliem slaapcomfort in één van de veertig duurzame hotelkamers van de Green en Fairtrade etage van het Dorint Hotel Schiphol Airport.

Ik wil proefslapen in het 4+ sterren Dorint Hotel Schiphol Airport.

Supergites (Frankrijk)

Het comfort van een sterrenhotel met de privacy van een gîte. Het is het design en de hele beleving om het bed waardoor u wordt verleid. Stijlvol en modern gerestaureerd, een keuken met rvs-kookeiland en hightechapparatuur. Vier slaapkamers met elk een eigen badkamer. In de luxueuze ingerichte supergite ‘Watermolen van Tourteron’ vindt u de gehele boxspring-collectie van Lavital.

Ga direct naar de Supergite ‘Watermolen van Tourteron’.

 

Meer weten over onze natuurlijke matrassen en boxsprings? Download onze brochure!

BACK
Paste your AdWords Remarketing code here