Inhoud

Winkelmand

Sluiten
BlogProductadviesSlaapadvies

Op deze mooie plekken kan je slapen op een Lavital-matras

By 22 juni 2015maart 30th, 2022Geen reacties
Proefslapen natuurlijk matras Lavital

Op deze mooie plekken kan je slapen op een Lavital-matras.

12 maart, 2022

Altijd al willen weten hoe een natuurlijk matras slaapt? Natuurlijk ben je van harte welkom in onze showrooms, maar het is ook mogelijk om een volledige nacht op een Lavital-matras te slapen. Onze natuurlijke matrassen liggen namelijk op prachtige locaties binnen en buiten Nederland. 

Hier kan je proefslapen op een natuurlijk matras

Hieronder een overzicht van de locaties:

Overnachten in landgoed Mariënwaerdt

Heerlijk in landelijke sfeer overnachten op een Lavitalbed op Landgoed Mariënwaerdt kan in de voormalige jachtopzienerswoning ‘Buitenleven’. Dit landelijke vakantiehuis biedt plaats aan zes tot acht personen. Met zijn witgepleisterde buitenmuren, rieten kap, eikenhouten vloeren, robuuste keuken en een hippe, kleurrijke inrichting heeft het alle ingrediënten in huis om uw verblijf op het landgoed tot een echte ‘Buitenleven’-ervaring te maken!

Overnachten in De Rheezer Kamer

De Rheezer Kamer is gevestigd in de potstal van een monumentale boerderij en gelegen aan een authentieke brink met uitzicht op de Vecht. Juist in deze landelijke omgeving is de ruimtelijke inrichting en het eigentijdse design van de Rheezer Kamer een verrassende ervaring. De kleinschaligheid van het gastenverblijf is meteen ook één van de grootste voordelen; gasten zijn zich verzekerd van rust, ruimte en privacy.

Het Koetshuis

Een vierpersoons ecologisch vakantiehuis op het terrein van Biologisch Dynamische boerderij De Hoop in Hiaure, Friesland. Vlakbij de waddenzee, het idyllische stadje Dokkum of geniet van de rust en stilte. Hier kunt u proefslapen op de Pure matrassen van Lavital.

Meer informatie over proefslapen voor het hele gezin.

Dorint Hotel Schiphol Airport

Dit Dorint Hotel heeft in 2010 ‘s werelds eerste Green en Fairtrade etage geopend. Met een overnachting in één van de Green en Fairtrade kamers compenseert u de ecologische voetstap die u zet als u in dit hotel verblijft.

In samenwerking met Lavital heeft het Dorint Hotel zijn eigen Fairtrade Dorint-Lavitalbed ontworpen en ontwikkeld. Beleef subliem slaapcomfort in één van de veertig duurzame hotelkamers van de Green en Fairtrade etage van het Dorint Hotel Schiphol Airport.

Ik wil proefslapen in het 4+ sterren Dorint Hotel Schiphol Airport.

Supergites (Frankrijk)

Het comfort van een sterrenhotel met de privacy van een gîte. Het is het design en de hele beleving om het bed waardoor u wordt verleid. Stijlvol en modern gerestaureerd, een keuken met rvs-kookeiland en hightechapparatuur. Vier slaapkamers met elk een eigen badkamer. In de luxueuze ingerichte supergite ‘Watermolen van Tourteron’ vindt u de gehele boxspring-collectie van Lavital.

Ga direct naar de Supergite ‘Watermolen van Tourteron’.

 

Als liefhebber van eco-luxury ben je bij bovenstaande locaties op het juiste adres. Je slaapt op een puur Hollands bed! De bedden zijn gemaakt van natuurlijke en (h)eerlijke materialen. Het gebruik van katoen, wol, vlas en paardenhaar maakt dat slapen op een Lavital-bed net is alsof u op handen van de natuur wordt gedragen.

Dat is pas echt uitgerust opstaan.