Inhoud

Winkelmand

Sluiten
Blog

Slaap op een Lavital @ Supergîtes – Tourteron (FR)

Supergites-voorzijde

Slaap op een Lavital @ Supergîtes - Tourteron (FR)

2 november, 2022

Natuurlijk slapen in de watermolen van Tourteron
In een authentieke en charmante watermolen is een eigentijdse Supergîtes gecreëerd. Verblijf in het typisch Franse landschap van de Champagne-Ardennen, waarbij elke kamer van de historische watermolen is voorzien van een complete natuurlijke boxspringset van Lavital.

De ‘Watermolen van Tourteron’ is stijlvol en modern gerestaureerd, bevat een keuken met rvs-kookeiland en hightechapparatuur. De vier slaapkamers hebben elk een eigen badkamer en toilet. Lavital mocht elke slaapkamer voorzien van een natuurlijke tweepersoons boxspringset zodat je niet alleen overdag de natuur en rust ervaart, maar vooral ook ’s nachts. Alle bedden zijn royaal voorzien van lagen paardenhaar, wol en katoen voor de juiste ondersteuning en comfort.

Omgeving
Tourteron bevindt zich in een gebied in de Champagne-Ardennen dat zich kenmerkt door glooiende heuvels, weide, akkers en boomgaarden. De omgeving leent zich goed voor een lange wandeling of fietstocht. Begin de dag goed bij de Franse bakker in de buurt voor vers stokbrood en verken de omgeving. Bij de watermolen blijven kan ook, want het heeft een omheinde tuin van 57000m2 met oa allerlei fruitbomen en een verse kruidentuin.

Na een optimale nachtrust op de natuurmatrassen van Lavital begin je energiek en uitgerust aan een nieuwe dag. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is kiezen hoe je je dag gaat invullen. Ontdek Supergîtes.

Interesse in een Lavital-bed voor in uw B&B, hotel of thuis? Neem gerust contact met ons op!

Heerlijk verblijf gehad in de molen. Ruime living, fijne slaapkamers, heerlijke bedden. Absoluut een aanrader.

Bron: gites.nl

Comfortabele bedden, ruime slaapkamers, ieder een eigen badkamer en een compleet huis met alles erop en eraan.

Bron: gites.nl

De Lavital boxspring bedden zijn van top kwaliteit, vermeldenswaardig is ook dat iedere slaapkamer een eigen douches en toilet had.

Bron: gites.nl