De Corantijn 28a 1689 AP Zwaag 0229-241307
Elk matras wordt voor u op maat gemaakt
Om het lichaam goede ondersteuning te bieden is het belangrijk rekening te houden met een viertal factoren: lengte, gewicht, proporties en slaaphouding. Deze gegevens verwerken wij handmatig in uw verenpakket. Elk matras wordt op maat gemaakt.
Onze ambachtelijke werkplaats
Aandacht, passie en liefde. Met deze drie kernwoorden wordt elk persoonlijk detail van uw matras op maat gemaakt in ons eigen atelier in Zwaag. Wij maken matrassen, boxsprings en frames volgens een unieke ambachtelijke werkmethode.
100% Natuurlijke materialen
Lavital maakt matrassen en boxsprings van eerlijke materialen. Uw matras wordt opgevuld en afgewerkt met biologische en natuurlijke materialen zoals: Wol, katoen, vlas, paardenhaar of kamelenwol. Zo bieden wij de hoogste vorm van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.
Levenslange garantie
Wij geven levenslange garantie op alles wat stuk gaat, uitgezonderd op normale slijtage. Een Lavital verenpakket gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Wij kunnen met het grootste gemak, indien nodig, uw verenpakket vervangen. Zo heeft een Lavital matras altijd een tweede leven.

matras-op-maat-handgemaakt

Steeds meer mensen eten biologisch, maar slapen synthetisch (plastic)

De consument heeft steeds meer aandacht voor biologische voeding en kleding. Helaas vragen maar weinig mensen zich af welke invloed uren lang liggen op een plastic- of (natuur)latex matras heeft.

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt?
Dit is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Eerlijke producten zijn 100% vrij van koud-, traagschuim, polyether en natuurlatex. Met een Lavital matras bent u verzekerd van een gezonde nachtrust.

Uw matras op maat van natuurlijke materialen?

Kom langs in één van onze winkels

Maak een afspraak
BACK