Inhoud

Winkelmand

Sluiten
Bed kopen

Private Shopping bij Lavital.

By 13 oktober 2021januari 14th, 2022Geen reacties

Op afspraak openen wij onze deuren speciaal voor u! Ontdek onze Private Shopping sessie in al onze vestigingen. Gezondheid is altijd al onze grootste prioriteit geweest. Daarom bieden wij momenteel deze speciale service aan. Ontdek meer hierover!

Frans Segers, oprichter Lavital: “In de huidige periode met verschillende corona-maatregelen is het voor veel ondernemers even omschakelen. Er is in Nederland dan wel geen sprake van een lockdown, maar we moeten wel erg voorzichtig met onze gezondheid omgaan en met die van de ander. Gezondheid heeft voor mij persoonlijk altijd al de hoogste prioriteit gehad, en vanuit dat oogpunt is ook Lavital ontstaan: het slapen op matrassen van alleen pure en natuurlijke materialen die jouw gezondheid bevorderen. Het mag en kan niet zo zijn dat een goede gezondheid eerder uitzondering is dan regel. Ik doe daarom wat ik kan om mijn bijdrage hierin te leveren.” 

Door onze klanten een persoonlijke winkelsessie aan te bieden, kunnen wij in onze showrooms het risico op corona klein houden en veiligheid bieden voor de bezoekers aan de showroom en voor onze slaapadviseurs. Uiteraard kunt u verwachten dat onze slaapadviseur fit is en dat wij in de showroom meerdere hygiënische maatregelen hebben getroffen. 

Afspraak maken voor een Private Shopping Sessie?

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 10-16u beschikbaar voor een persoonlijke winkelsessie. Al onze showrooms zijn hiervoor geopend: Lavital Zwaag, Lavital Drunen en Lavital De Wijk. Om een afspraak te maken kunt u gebruik maken van de Afspraak maken-button in de menubalk, maar bellen kan natuurlijk ook via: 0229- 241 307.

Wij verwelkomen u graag!