Inhoud

Winkelmand

Sluiten
Blog

Slaap op een Lavital @ Strandhotel Camperduin – Camperduin / Schoorl

Strandhotel Camperduin

Slaap op een Lavital @ Strandhotel Camperduin - Camperduin/Schoorl

2 november, 2022

Een plek waar natuur, duurzaamheid en rust samenkomen
Een hotel midden in de natuur op een unieke plek; de natuurviersprong met uitzicht op strand, zee, polder en duinen. Strandhotel Camperduin – en bijbehorende strandpaviljoen Struin – wordt gerund door een familie en dat is te zien in de gastvrijheid en relaxte sfeer die er hier heerst. Duurzaamheid is iets wat in dit familiehotel belangrijk is en maakt dat er gestreefd wordt naar bewuste keuzes in oa (streek)producten. Vandaar dat je hier niet alleen slaapt op een duurzaam en natuurlijk matras van Lavital, maar ook kunt genieten van eerlijke streekproducten bij het ontbijt, lunch en diner.

Begin en eindig de dag met een blik naar de natuur, want alle kamers zijn voorzien van een prachtig uitzicht naar de polder of duinen. De kamers, suites en appartement zijn allemaal recent gerenoveerd en hebben een serene uitstraling gekregen, passend bij het landelijke uitzicht. Bovendien zijn de bedden voorzien van een Lavital-matras zodat ook je lichaam hier heerlijk kan bijkomen op een bed van alleen natuurlijke materialen. Volledig uitgerust en opgeladen voor een nieuwe dag.

Omgeving
De omgeving biedt tal van activiteiten. Fietstochten, wandelingen en activiteiten op het strand of in de zee, er is een verscheidenheid aan mogelijkheden. Ook is er onlangs een unieke lagune bijgekomen, het eerste meer op het strand in Nederland. Het is een heerlijk rustige zwem- en activiteitenplek nabij het strand. Het grote speelschip maakt de lagune bovendien tot een ideale plek voor kinderen. Ontdek Strandhotel Camperduin.

 

NOTE: momenteel zijn nog niet alle kamers voorzien van een Lavital-bed. Wilt u tijdens de overnachting op een Lavital-bed slapen, geef dit dan duidelijk aan bij uw reservering of neem contact op met Strandhotel Camperduin zodat zij u hiermee verder kunnen helpen.

Interesse in een Lavital-bed voor in uw B&B, hotel of thuis? Neem gerust contact met ons op!

Knus hotel met vriendelijke personeel. Fijne bedden.

Bron: Booking.com

Een aanrader. Omgeving is geweldig. Heerlijke bedden.

Bron: Booking.com