Inhoud

Winkelmand

Sluiten
Blog

Slaap op een Lavital @ № Appartementen Vlieland – Vlieland

Appartementen Vlieland

Slaap op een Lavital @ № Appartementen Vlieland - Vlieland

2 november, 2022

Natuurlijke staycation op De parel van de Waddenzee
De № Appartementen op Vlieland bevinden zich in mooie klassieke panden die een hedendaagse update hebben gekregen zodat je je direct thuis gaat voelen.  Om goed van het mooie eiland en de ongerepte natuur te kunnen genieten weten de eigenaren dat een goede nachtrust daarvoor essentieel is. Daarom is er in alle appartementen gekozen voor de natuurlijke matrassen van Lavital.

De 3 appartementen hebben een dakterras met prachtig uitzicht op de Waddenzee. De inrichting is van alle gemakken voorzien. Alle bedden hebben een Lavital-matras zodat ook ’s nachts het lichaam zich optimaal kan herstellen en opladen voor een fijn verblijf. Hierdoor is het ultiem genieten tijdens deze staycation in Nederland.

Omgeving
Vlieland is een autoluw eiland en kenmerkt zich door ongerept natuur en uitgestrekte zandvlaktes met schoon zandstrand. Daarom is dit de uitgelezen plek voor mooie fiets- en wandeltochten. Met wel 140 vogelsoorten is het ook voor vogelspotters de ideale plek om te verblijven. De westkant van Vlieland kenmerkt zich door het natuurgebied De Vliehors met een enorme strandvlakte van wel 24 km2 groot. Het eiland wordt niet voor niets De parel van de Waddenzee genoemd. Ontdek № Appartementen op Vlieland.

Interesse in een Lavital-bed voor in uw B&B, hotel of thuis? Neem gerust contact met ons op!