Inhoud

Winkelmand

Sluiten
Blog

Slaap op een Lavital @ De Rheezer Kamer – Rheeze

De Rheezer Kamer-kamer

Slaap op een Lavital @ De Rheezer Kamer - Rheeze

3 november, 2022

Eco luxury in een rustieke potstal
In een monumentale boerderij is een potstal omgetoverd tot een rustiek gastenverblijf, De Rheezer Kamer. Gastvrouw Astrid Fidder is liefhebber van duurzaamheid en eco luxury en dat is terug te zien: van de duurzame interieur tot het gebruik van verse, regionale producten. Lavital mocht het bed voorzien van natuurlijke matrassen voor een (h)eerlijke nachtrust.

De Rheezer Kamer is een B&B dat van alle gemakken, rust en privacy is voorzien. Het uitzicht op de Vecht is een echte eyecatcher, evenals de pantry en luxe badkamer met regendouche. Juist in deze landelijke omgeving is de ruimtelijke inrichting en het eigentijdse design van de Rheezer Kamer een verrassende ervaring. Doordat het natuurlijke tweepersoonsbed op de vide geplaatst is, lijkt het net of je op handen van de natuur gedragen wordt.

Omgeving
Aan natuur en cultuur geen gebrek. Verschillende steden, dorpen maar ook natuurgebieden bieden volop keuze tijdens je verblijf. Zo ligt Rheeze op de route van het Pieterpad, een populaire looproute onder de wandelaars. En het uitgebreide, welverzorgde ontbijt van lokale, verse producten geven een goede start van de dag. De natuurlijke elementen in voeding, beweging en slapen komen hier in de Rheezer Kamer mooi samen. Ontdek De Rheezer Kamer.

Veel rust ervaren, heerlijk ontbijt, goed advies gekregen voor dagje weg, heerlijk bed.

Bron: specialhotels.nl

Prachtige inrichting, erg schoon allemaal. Heerlijk geslapen! Fantastisch ontbijt.

Bron: booking.nl