Inhoud

Winkelmand

Sluiten
Blog

Matras op maat, de voordelen:

By 7 februari 2023februari 9th, 2023Geen reacties
Blog Matras op Maat

Dít zijn de voordelen van een matras op maat.

7 februari, 2023

Elk lichaam is uniek. Daarom vinden wij bij Lavital het eigenlijk niet meer dan logisch dat je matras dan automatisch ook een uniek product is, volledig afgestemd op jouw lichaam. Als One size fits all voor kleding al niet werkt, waarom zou het dan wel voor je matras werken?

Dit zijn de voordelen van een matras op maat:

1. Pakt nek- en schouderklachten aan

Met een matras op maat kan je lichaam op alle plekken de juiste ondersteuning krijgen. Als je bijvoorbeeld het liefste op je zij slaapt, dan kunnen wij een schouderzone in je matras aanbrengen. Met een schouderzone kan je schouder dieper in het matras zakken waardoor je wervelkolom in een mooie rechte lijn blijft. Vrouwelijke zijslapers hebben misschien daarbij ook nog een extra zone nodig ter hoogte van hun heupen.Door je voorkeuren en onze waarnemingen te combineren kunnen wij voor elk persoon een passend matras maken. Je lichaam ligt in zijn natuurlijke positie en klachten verminderen.

2. Ambachtelijk maatwerk – Materiaalkeuze

Omdat geen lichaam hetzelfde is, komen we gelijk bij de reden waarom wij bij Lavital nog steeds gebruikmaken van ambachtelijk handwerk. Alleen met een ambachtelijke werkwijze ben je flexibel genoeg om iedere keer steeds een maatwerk product te maken.  
 
Zijn er meerdere lagen paardenhaar nodig voor extra veerkracht, of wol om de vochtregulatie van het nachtzweten onder controle te krijgen? Wij vullen het binnenwerk van onze maatwerk bedden helemaal naar behoefte en wens.

3. Een match met je interieur

Door voor maatwerk bedden te gaan kan je kiezen uit allerlei soorten stoffen en type hoofdborden. Zo is je bed niet alleen een match met jou, maar ook met je interieur.