Slaapproblemen oplossen met een Lavitalmatras of -boxspring

Veelvoorkomende slaapproblemen die wij in onze winkel tegen komen zijn:

1. Onrustig slapen  2. Nek- en rugklachten  3. Nachtelijk zweten  4. Allergieën

Een mens slaapt ongeveer een derde van zijn leven. U kunt dus stellen dat het matras het intensiefst gebruikte object is in een mensenleven. Vaak slapen mensen onrustig, omdat hun lichaam niet de juiste ondersteuning krijgt. U gaat meer draaien en woelen, wat de nachtrust niet bevordert.

Dit is de reden dat wij gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte, natuurzuivere matrassen en boxsprings. Met veel aandacht, passie en liefde wordt elk persoonlijk detail van uw matras vervaardigd in ons eigen atelier.

slaapproblemen-oplossen-matras
Het allerbelangrijkste voor een goede nachtrust is natuurlijk dat uw lichaam en geest rustig zijn.

Heeft u veel spanning in uw lichaam en hoofd, dan kan een goed matras bijdragen aan goede nachtrust.

Zorg vooral dat u rust, ritme en reinheid creëert”.

Waarom kiezen voor een Lavitalmatras of -boxspring?

  • Beter herstel van de tussenwervelschijven;
  • Spieren ontspannen beter waardoor u dieper slaapt;
  • Aanzienlijk minder transpireren in de nacht;
  • Minder last of helemaal geen last meer van rug- en spierpijn, reuma of artrose;
  • Betere bloedcirculatie en lymfestroom;
  • Minder ademhalingsproblemen of minder hoofdpijn door gifvrije slaapomgeving;
  • Minder stress;
  • U slaapt dieper en staat frisser op.

Slaapproblemen oplossen met een persoonlijk afgestemd verenpakket

Lavital maakt het matras persoonlijk door het verenpakket af te stemmen op uw slaaphouding door bijvoorbeeld de schouderzone zachter te maken. Hierdoor krijgt uw rug de juiste anatomische ondersteuning. Een anatomisch goede slaaphouding zorgt ervoor dat uw lichaam zich volledig kan ontspannen en herstellen tijdens de slaap: zo slaapt u dieper, woelt u minder en staat u frisser op.

Praktische informatie
Vaak wordt gedacht dat nekklachten voortkomen uit een verkeerd kussen. Dit zit niet in het kussen. Nekklachten komen vooral voor uit een foute schouderzone in het verenpakket in combinatie met een verkeerd kussen.

Slaapproblemen oplossen met een goede vocht- en warmteregulatie

Een belangrijk aspect van een goed matras is de vocht- en warmteregulatie gedurende de nacht: warm in de winter, koel in de zomer. Er zijn veel mensen die niet weten dat u nachtelijk zweten eenvoudig kunt oplossen. Het ligt niet aan uw lichaam; slapen op natuurlijke materialen lost dit op. Dit wordt bepaald door de materialen waarmee het verenpakket is afgewerkt.

Praktische informatie
Natuurzuivere materialen hebben de eigenschap dat ze vocht opnemen en kunnen ademen. Kamelen- en schapenwol en paardenhaar kunnen temperaturen goed reguleren. Een kameel bijvoorbeeld, kan overdag in de woestijn met 40 graden prima de dag doorkomen. De verkoelende eigenschap van wol beschermt hem tegen de hitte. In de nacht kan het vriezen en houdt de wollaag hem warm. Zou een kameel een synthetische vacht dragen? Dan overleeft hij het simpelweg niet.
slaapproblemen-oplossen-allergieen

Slaapproblemen oplossen, allergieën voorkomen

Wij werken het matras af met een authentieke biologische katoenen tijk. Deze tijk is zeer dicht geweven en heeft daarmee een dichte structuur. Zo is het vuilafstotend en stofdicht. Een Lavitalmatras of -boxspring voorkomt allergieën: bacteriën kunnen simpelweg niet overleven in een goed ventilerend klimaat.

Fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten die op Lavital slapen, reageren enthousiast. Zij zien het Lavitalmatras als een bijzondere, medische innovatie en een verlichting voor veel reuma-, artrose-, en herniapatiënten.

Slaapproblemen oplossen met natuurlijke materialen

Maak een afspraak in één van onze winkels

Maak een afspraak
BACK
Paste your AdWords Remarketing code here