biologisch matras

Private Shopping bij Lavital

Op afspraak openen wij speciaal voor u onze deuren, een Private Shopping sessie, zodat u in alle rust (en veiligheid) kunt komen proefliggen. Uiteraard zonder handen schudden, maar met heerlijke koffie!

Frans Segers, oprichter Lavital: “In de huidige periode met verschillende corona-maatregelen is het voor veel ondernemers even omschakelen. Er is in Nederland dan wel geen sprake van een Lock Down, maar we moeten wel erg voorzichtig met onze gezondheid omgaan en met die van de ander. Gezondheid heeft voor mij persoonlijk altijd al de hoogste prioriteit gehad, en vanuit dat oogpunt is ook Lavital ontstaan: het slapen op matrassen van alleen pure en natuurlijke materialen die jouw gezondheid bevorderen. Het mag en kan niet zo zijn dat een goede gezondheid eerder uitzondering is dan regel. Ik doe daarom wat ik kan om mijn bijdrage hierin te leveren.”

Door onze klanten een persoonlijke winkelsessie aan te bieden, kunnen wij in onze showrooms het risico op corona klein houden en tegelijkertijd veiligheid bieden voor de bezoekers aan de showroom en voor onze slaapadviseurs. Uiteraard kunt u verwachten dat onze slaapadviseur fit is en dat wij in de showroom meerdere hygiënische maatregelen hebben getroffen.

Afspraak maken voor een Personal Shopping Sessie?

Onze showrooms zijn van maandag tot en met zaterdag van 10-16u beschikbaar voor het inplannen van een persoonlijke winkelsessie. Al onze vestigingen zijn hiervoor geopend: Lavital Zwaag, Lavital Drunen en Lavital De Wijk. Om een afspraak te maken zijn wij op maandag t/m zaterdag van 9-16u telefonisch bereikbaar via: 0229- 241 307, maar u kan natuurlijk altijd via onderstaande button digitaal een afspraak maken.

De 7 beste redenen om te kiezen voor een natuurlijk matras

Lees de Blog
BACK
Paste your AdWords Remarketing code here