Verminder nek- en rugpijn met een goed matras

Opstaan met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is geen fijn begin van de dag. Zeker niet als de klachten de hele dag aanhouden of erger nog: structureel worden. Wist je dat de kans groot is dat deze klachten komen door een onnatuurlijke slaaphouding, veroorzaakt door je matras. Bij Lavital zorgen wij daarom voor een persoonlijk en geheel op maat gemaakt matras, waardoor je lichaam in een natuurlijke positie ligt en de klachten kunnen verdwijnen.

Een natuurlijke slaaphouding

Hoe kan een Lavital-matras nekpijn en rugpijn verminderen? Wij maken bedden die helemaal zijn afgestemd op jouw lichaam. De kern wordt samengesteld op basis van je gewicht, postuur en slaaphouding, wat betekent dat je lichaam op alle plekken de juiste ondersteuning krijgt. Ben je een zijslaper? Dan maken wij de schouderzone zachter, zodat je schouder dieper in het matras kan zakken en je wervelkolom recht komt te liggen.

Een goede slaaphouding valt of staat met de tegendruk van uw matras. Vergelijk het met lopen in het zand op het strand. Waar loopt je het fijnst; in het zachte of het harde zand? In eerste instantie voelt het zachte zand fijn onder de voeten, maar zodra je een flink stuk doorwandelt dan verplaats je je looppad hoogstwaarschijnlijk richting het harde zand. Waarom? Omdat de tegendruk onder je voeten daar hoger is waardoor je makkelijker kunt bewegen. Hetzelfde geldt voor je matras. Bij de juiste tegendruk voel je je op je best.

Ook fysiotherapeuten en Lavital-slapers zijn enthousiast over de resultaten van het slapen op onze matrassen. Reuma-, artose- en herniapatiënten ervaren minder pijnklachten na het slapen op een matras van Lavital.

Stop nek- en rugpijn

Rug- en nekklachten komen vaak pas op latere leeftijd tot uiting, terwijl het ontstaan ervan al veel eerder begint. Wij slapen gemiddeld een derde van ons leven. Je kunt je wel voorstellen wat voor invloed een onnatuurlijke slaaphouding heeft op je spieren en gewrichten.

Maak vandaag nog een einde maken aan je nek- en rugklachten of beter nog: voorkomen dat je ze krijgt. Kom langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op voor een persoonlijk afgesteld matras en sta (weer) ontspannen op.

BACK
Paste your AdWords Remarketing code here