Verminder nek- en rugpijn met een goed matras

Sta je op met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is geen fijn begin van de dag. Zeker niet als de klachten de hele dag aanhouden of erger nog; structureel worden. De kans is groot dat je niet van je klachten af kunt komen vanwege een onnatuurlijke slaaphouding, veroorzaakt door je matras. Bij Lavital zorgen wij daarom voor een persoonlijk en geheel op maat gemaakt matras, waardoor jouw lichaam in een natuurlijke positie ligt en je klachten verdwijnen.

Een Lavital matras zorgt voor een natuurlijke slaaphouding

Hoe kan een Lavital matras nekpijn en rugpijn verminderen? Wij maken bedden die geheel zijn afgestemd op uw lichaam. Het verenpakket wordt samengesteld op basis van o.a. uw gewicht, postuur en slaaphouding, wat betekent dat uw lichaam op alle plekken de juiste ondersteuning krijgt. Ben je een zijslaper? Dan maken wij de schouderzone zachter, zodat je schouder dieper in het matras kan zakken en je wervelkolom recht ligt zodra je op je zij slaapt.

Een goede slaaphouding valt of staat met de tegendruk van jouw matras. Vergelijk het met lopen in het zand op het strand. Waar loop je het fijnst; in het zachte of het harde zand? In eerste instantie voelt het zachte zand fijn onder je voeten, maar wandel je een flink stuk, dan verplaats je je looppad hoogstwaarschijnlijk richting het harde zand. Waarom? Omdat de tegendruk onder je voeten daar hoger is en jij je makkelijker kunt voortbewegen. Hetzelfde geldt voor je matras. Bij de juiste tegendruk voelt jij je op je best.

Ook fysiotherapeuten zijn enthousiast over de resultaten van het slapen op onze matrassen. Reuma-, artose- en herniapatiënten ervaren minder pijnklachten na het slapen op een bed van Lavital.

Maak vandaag nog een einde aan nek- en rugpijn

Rug- en nekklachten komen vaak pas op latere leeftijd tot uiting, terwijl het ontstaan ervan al veel eerder zijn oorsprong kent. Wij slapen gemiddeld een derde van ons leven. Je kunt je wel voorstellen wat een onnatuurlijke slaaphouding zijn weerslag heeft op je spieren en gewrichten.

Vandaag nog een einde maken aan je nek- en rugklachten of beter nog; voorkomen dat je ze krijgt? Kom dan langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op voor een persoonlijk afgesteld matras en sta (weer) ontspannen op.

Verminder nek- en rugpijn met een goed matras
3.5 (69.57%) 23 waarderingen
BACK
PRODUCTMENU