Verminder nek- en rugpijn met een goed matras

Staat u op met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is geen fijn begin van de dag. Zeker niet als de klachten de hele dag aanhouden of erger nog: structureel worden. De kans is groot dat u niet van uw klachten af kunt komen vanwege een onnatuurlijke slaaphouding, veroorzaakt door uw matras. Bij Lavital zorgen wij daarom voor een persoonlijk en geheel op maat gemaakt matras, waardoor uw lichaam in een natuurlijke positie ligt en de klachten verdwijnen.

Een Lavitalmatras zorgt voor een natuurlijke slaaphouding

Hoe kan een Lavitalmatras nekpijn en rugpijn verminderen? Wij maken bedden die geheel zijn afgestemd op uw lichaam. Het verenpakket wordt samengesteld op basis van onder andere uw gewicht, postuur en slaaphouding, wat betekent dat uw lichaam op alle plekken de juiste ondersteuning krijgt. Ben u een zijslaper? Dan maken wij de schouderzone zachter, zodat uw schouder dieper in het matras kan zakken en uw wervelkolom recht komt te liggen.

Een goede slaaphouding valt of staat met de tegendruk van uw matras. Vergelijk het met lopen in het zand op het strand. Waar loopt u het fijnst; in het zachte of het harde zand? In eerste instantie voelt het zachte zand fijn onder de voeten, maar wandelt u een flink stuk, dan verplaats u uw looppad hoogstwaarschijnlijk richting het harde zand. Waarom? Omdat de tegendruk onder uw voeten daar hoger is waardoor u zich makkelijker kunt voortbewegen. Hetzelfde geldt voor uw matras. Bij de juiste tegendruk voelt u zich op u best.

Ook fysiotherapeuten zijn enthousiast over de resultaten van het slapen op onze matrassen. Reuma-, artose- en herniapatiënten ervaren minder pijnklachten na het slapen op een bed van Lavital.

Maak vandaag nog een einde aan nek- en rugpijn

Rug- en nekklachten komen vaak pas op latere leeftijd tot uiting, terwijl het ontstaan ervan al veel eerder zijn oorsprong kent. Wij slapen gemiddeld een derde van ons leven. U kunt zich wel voorstellen wat een onnatuurlijke slaaphouding voor weerslag heeft op uw spieren en gewrichten.

Vandaag nog een einde maken aan uw nek- en rugklachten of beter nog: voorkomen dat u ze krijgt? Kom dan langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op voor een persoonlijk afgesteld matras en sta (weer) ontspannen op.

BACK