De Corantijn 28a, 1689 AP Zwaag 0229-241307 | Dorpsstraat 8, 7957 AV De Wijk 0522-851928 | Grotestraat 278, 5151 BS Drunen 0416-745490

Uw nek- en rugklachten verminderen met een goed matras

Met een Lavital matras verdwijnen uw nek- en rugklachten terwijl u slaapt

Staat u op met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is geen fijn begin van de dag. Zeker niet als de klachten de hele dag aanhouden of erger nog; structureel worden. De kans is groot dat u niet van uw klachten af komt doordat u slaapt in een onnatuurlijke houding, veroorzaakt door uw matras. Bij Lavital zorgen wij daarom voor een geheel op maat gemaakt matras, waardoor uw lichaam in een natuurlijke positie ligt en uw klachten verdwijnen.

Een Lavital matras zorgt voor een natuurlijke slaaphouding

Wij maken bedden die geheel zijn afgestemd op uw lichaam. Het verenpakket wordt samengesteld op basis van o.a. uw gewicht en postuur, wat betekent dat uw lichaam op alle plekken op de juiste manier ondersteund wordt. Zo maken wij de schouderzone bijvoorbeeld zachter, zodat uw schouder dieper in het matras kan zakken en uw wervelkolom recht ligt.

Een goede slaaphouding valt of staat met de tegendruk van uw matras. Vergelijk het met lopen in het zand op het strand. Waar loopt u het fijnst; in het zachte of het harde zand? In eerste instantie voelt het zachte zand fijn onder uw voeten, maar wandelt u een flink stuk, dan verplaatst u uw looppad hoogstwaarschijnlijk richting het harde zand. Waarom? Omdat de tegendruk onder uw voeten daar hoger is en u zich makkelijker voortbeweegt. Hetzelfde geldt voor uw matras. Bij de juiste tegendruk voelt u zich op uw best.

Ook fysiotherapeuten zijn enthousiast over de resultaten van het slapen op onze matrassen. Reuma-, artose- en herniapatiënten ervaren minder pijnklachten na het slapen op een bed van Lavital.

Maak vandaag nog een einde aan uw rugklachten

Rug- en nekklachten komen vaak pas op latere leeftijd tot uiting, terwijl het ontstaan ervan al veel eerder zijn oorsprong kent. Ervan uitgaande dat we gemiddeld een derde van ons leven slapen, kunt u zich voorstellen dat een onnatuurlijke slaaphouding zijn weerslag heeft op uw spieren en gewrichten. Wilt u vandaag nog een einde maken aan uw nek- en rugklachten of beter nog; voorkomen dat u ze krijgt? Kom dan langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op voor een persoonlijk afgesteld matras en sta (weer) ontspannen op.

Uw nek- en rugklachten verminderen met een goed matras
4.1 (82.22%) 9 waarderingen
BACK
PRODUCTMENU