De Corantijn 28a, 1689 AP Zwaag 0229-241307 | Dorpsstraat 8, 7957 AV De Wijk 0522-851928 | Grotestraat 278, 5151 BS Drunen 0416-745490

Natuurlijk slapen op natuurvezels

Bij Lavital zijn we ervan overtuigd dat slapen op natuurlijke vezel zorgt voor de optimale opbouw van energie gedurende de nacht. Van kleding en voeding willen we tegenwoordig alles weten. Helaas vragen maar weinig mensen zich af welke invloed urenlang liggen op een plastic- of (natuur)latex matras heeft.

Wist u dat bijna 95% van de Nederlanders op plastic slaapt? Dit is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Natuurlijk slapen op een Lavital matras.

Neem contact op
Bekijk onze brochure

In onze brochure vindt u meer informatie
en foto’s van onze handgemaakte
matrassen en boxsprings.

natuurlijk-slapen
Een Lavital natuurlijk matras sluit zich aan als een op maat gesneden kledingstuk. Natuurlijk slapen: het slaapt beter, u rust beter uit en uw matras is duurzaam.

Een uitgerust lichaam is in balans met uw eigen biologische systeem. Een eerlijk product met een eerlijk verhaal.

Gun uzelf de perfecte nachtrust en laat uw lichaam slapen en uitrusten op natuurlijke materialen voor een perfect bedklimaat”.

Filosofie, natuurlijk slapen

Frans Segers, oprichter Lavital:  ‘Een matras is het meest en intensiefst gebruikte object in een mensenleven. De consument heeft steeds meer aandacht voor biologische voeding en kleding, terwijl maar weinig mensen zich afvragen welke invloed liggen op een plastic- of (natuur)latex matras heeft op het lichaam. Synthetische matrassen en boxsprings zijn thermisch niet neutraal en houden vocht en warmte vast. Logisch, want het materiaal is namelijk in de jaren ’50 door de petrochemische industrie ontwikkeld als optimaal isolatiemateriaal in de bouw. Aan matrassen wordt meer verdiend dan aan isolatiemateriaal en dat is de reden waarom veel mensen op plastic slapen. Van de consequenties en invloed van dit materiaal heeft men nog maar weinig weet.

Na veel onderzoek ontwikkelde ik de methode voor het ambachtelijk produceren van natuurlijk slapen op matrassen en bedden mét natuurlijke materialen. Duurzaam ondernemen is al 25 jaar mijn passie’.

natuurlijk-slapen-frans-segers

Natuurlijk slapen op uw handgemaakte matras of boxspring

Met veel aandacht, passie en liefde wordt elk persoonlijk detail van uw natuurlijk matras vervaardigd in ons eigen atelier. Bent u nieuwsgierig hoe natuurlijk slapen uw slaapproblemen kan oplossen?

Duurzaam, kwaliteit en milieubewust

Duurzaam ondernemen zit in ons bloed. Al 25 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt Lavital handgemaakte matrassen, bedden en andere slaapproducten. Bij de productie van een Lavital matras verwerken wij materialen zoals, paardenhaar, katoen, wol, vlas en kameelwol: natuurlijk slapen!

Natuurlijke materialen zijn praktisch onverslijtbaar, dragen bij aan een perfect bedklimaat en zorgen voor optimale ventilatie. Zo blijft uw bed droog en comfortabel: warm in de winter, koel in de zomer.

Natuurlijk slapen? Met eigen ogen zien hoe uw matras of boxspring wordt gemaakt?

Kom gerust eens langs in onze werkplaats en volg het proces. Een Lavital bed is een investering voor het leven.

Maak een afspraak
Filosofie, natuurlijk slapen
4.5 (89.57%) 23 waarderingen
BACK
PRODUCTMENU