Slecht slapen verzwakt je immuunsysteem

Slecht slapen is funest voor je immuunsysteem. Korte nachten of verstoorde nachten maken dat virussen en bacterieën meer kans hebben om toe te slaan. Het kan al zo simpel zijn als een verkoudheid of griepje. Hoe verbeter je je slaap en geef je je immuunsysteem een boost? Lees de blog!

biologisch matras

Private Shopping bij Lavital

Op afspraak openen wij onze deuren speciaal voor u! Ontdek onze Private Shopping sessie in al onze vestigingen. Gezondheid is altijd al onze grootste prioriteit geweest. Daarom bieden wij momenteel deze speciale service aan. Ontdek meer hierover!

Dekbed kiezen

Slapend je ecologische voetafdruk verbeteren?

Het verbeteren van je ecologische voetafdruk kan een lastig en moeilijk te overzien streven lijken. Toch kunnen de meest kleine stapjes al een enorm verschil maken. Denk eens aan items die je dagelijks gebruikt. Als natuurlijk slaapexpert geven wij 3 tips.

Verminder nek- en rugpijn met een goed matras

Staat u op met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is alles behalve een vitale start van de dag. De kans is groot dat u niet van uw klachten af kunt komen vanwege een onnatuurlijke slaaphouding, veroorzaakt door uw matras. Ontdek wat Lavital voor u kan betekenen.

BACK