biologisch matras

Private Shopping bij Lavital

Op afspraak openen wij onze deuren speciaal voor u! Ontdek onze Private Shopping sessie in al onze vestigingen. Gezondheid is altijd al onze grootste prioriteit geweest. Daarom bieden wij momenteel deze speciale service aan. Ontdek meer hierover!

Slapend je ecologische voetafdruk verbeteren?

Het verbeteren van je ecologische voetafdruk kan een lastig en moeilijk te overzien streven lijken. Toch kunnen de meest kleine stapjes al een enorm verschil maken. Denk eens aan items die je dagelijks gebruikt. Als natuurlijk slaapexpert geven wij 3 tips.

Verminder nek- en rugpijn met een goed matras

Staat u op met een stijve nek, stramme spieren of rugpijn? Dat is alles behalve een vitale start van de dag. De kans is groot dat u niet van uw klachten af kunt komen vanwege een onnatuurlijke slaaphouding, veroorzaakt door uw matras. Ontdek wat Lavital voor u kan betekenen.

brandvertragende middelen in uw matras

Brandvertragers in matras benadelen de gezondheid

Slaapt u op giftige stoffen? De meeste matrassen zijn verwerkt met brandvertragende middelen – giftige stoffen – die een slechte invloed kunnen hebben op uw gezondheid. Hoe kunt u nu voorkomen dat u tijdens uw slaap in aanraking komt met giftige stoffen? Door te kiezen voor een matras met natuurlijke materialen; kiest u voor materialen die een natuurlijke brandvertragende werking hebben. Wat zijn brandvertragende stoffen? Wat is eigenlijk een brandvertragende stof? Een brandvertragende stof of [...]
luxe bedden, lavital, blog

Luxe bedden: Haute couture om op te slapen

Mooi beddengoed, goede kussens, een mooi nachthemd, het is dat heerlijke gevoel van luxe en kwaliteit dat we zoeken. Wist u dat u deze luxe ook kunt kiezen om op te slapen? Bij Lavital kiezen we alleen voor natuurlijke materialen van de allerbeste kwaliteit. Zo gebruiken we paardenhaar en zuivere wol van schapen en zelfs kamelen als grondstof voor onze luxe bedden. Maar van welke natuurlijke materialen zijn onze luxe bedden gemaakt? Veerkracht van paardenhaar [...]
BACK
Paste your AdWords Remarketing code here